Vi som arbetar på Happy Dogs Hunddagis

Det är viktigt att de som jobbar hos oss är hundkära, positiva och trevliga människor, redo att ge det lilla extra, som att berätta för dig som hundägare lite vad som hänt under dagen med just din hund.

Vi är alla väldigt glada i hundar och de flesta av oss är också hundägare. Vi har med glädje genomfört olika kurser tillsammans med våra hundar under årens gång. Fortbildning ser vi som en förutsättning för en levande och fortgående utveckling av vår vardag med hundarna och flocken. Att få kunskap ger glädje och nyfikenhet och allt blir så mycket roligare då!

Agneta – Hundkär föreståndare med omtanke om liten och stor. Har examen och arbetserfarenhet som hunddagisföreståndare, förskollärare samt resekonsult.

Mattias – Världens snällaste och roligaste, med gymnasielärarstudier i bagaget.

Cecilia – Omtänksam och pålitlig med god hunddagiserfarenhet. Har tidigare även arbetat inom handel.

Linus – Lugn och mysig mot hundarna, har fantastiska konstnärstalanger och strävar mot att komma in på en konstnärsutbildning i Danmark.

Kersti – Trevlig och inlyssnande, tydlig och coachande “hundexpert”. Tidigare har hon arbetat på gym, haft hunduppfödning i familjen, gått ett flertal hundkurser samt genomfört hundtrim-utbildning.

Amanda – Fin på både in- och utsidan, rar men bestämd med hundarna. Gymnasiestuderande.