Våra abonnemang:

Vi har olika prisintervaller beroende på ert behov och det ser ut så här:

  • 2-dagar per vecka = 2300 kr per månad

  • 3-dagar per vecka = 2600 kr per månad

  • 4-dagar per vecka = 2900 kr per månad

  • 5-dagar per vecka = 3100 kr per månad

Kontakta Oss

Extra strödagar att köpas till om du har abonnemang = 350 kr
Meddelas till oss senast 3 dagar före.

Familjens andra hund får 25% rabatt (gäller dock inte strödagar).

Priserna gäller endast för abonnemangskunder och skulle ni vilja ha er hund hos oss en kortare tid så kontakta oss gärna på mail för prisuppgifter om det.

Mat till hunden medtages av dig som ägare om den tex ska äta lunch hos oss.
Vi bjuder på friskt vatten, godis, ben och står självklart för bajspåsar.

Vi tar emot valpar från 4 månaders ålder under förutsättning att den inte går varje dag och endast ett fåtal timmar, så att den mår bra och inte blir stressad.
I annat fall från 6 månaders ålder.

Viktig information:
Vi ser gärna att din hanhund är kastrerad, det ser vi som ett stort plus!

Betalning ska vara inne på vårt konto senast den 27:e varje månad.
Vid försenad betalning blir du som kund debiterad med 100 kr i förseningsavgift.

Bankgironummer:
Swish:
Organisationsnummer:

Våra Öppettider
Måndag to.m Fredag; 06:30 – 18:00
Lördag, Söndag; Stängt

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Vanliga Frågor

Mysigt och hemtrevligt för både liten och stor; det är våra ledord!
Målsättningen på dagis är att uppnå en atmosfär som inger förtroende och
öppenhet mellan oss och dig som hundägare. Vi strävar efter att du som hundägare kan lämna din hund på dagis och känna dig trygg med att den får en riktigt bra dag med mycket omtanke, kärlek och härliga promenader.

Din hund ska ha en säker vistelse hos oss och att alltid tänka på säkerheten är av hög prioritet. Vi använder midjebälten (då vi går med flera hundar), i vilket kopplena sätts fast i så att hundarna inte kan göra ett ryck och springa iväg om något oförutsägbart skulle hända.
Att upprätthålla en ren, säker och hälsosam miljö är en förutsättning för att ge hundarna den omsorg och uppmärksamhet de behöver. Vi städar och gör rent varje dag och har större städning en gång i veckan, samt tvättar då också plädar och liknande (eller oftare vid behov).
Vår ambition är att alla hundar ska bli “sedda” varje dag och att de ska ha en rolig, trivsam och säker vistelse hos oss. Vi jobbar med ett vänligt och tillitsfullt sätt samt är tydliga och konsekventa i vårt samspel med både hundarna och varandra. Lugn och harmoni är a och o för oss.
Vårt namn känns inbjudande och glatt och det är precis så vi vill att känslan ska vara när man tänker på vårt hunddagis. Det är med andra ord vår vision!
Vi önskar oss glada hundar som viftar på svansen då de kommer till oss, och positiva hundägare som känner tacksamhet att deras hund får en rolig vardag då de själva
arbetar, dagar med god livskvalitet för en liten fyrbent vän. Det är lika viktigt att du som hundägare känner dig trygg och nöjd, med med oss och vår verksamhet, som att din hund känner sig glad åt att vistas med sin lilla harmoniska hundflock.
Om något händer får du veta först! Vi vill ha en bra dialog med ägarna till de hundar som går på dagis. Har det hänt något under dagen, t ex att din hund varit lös i magen eller kliat sig onormalt mycket så talar vi om det när du hämtar din hund på eftermiddagen. Skulle det hända något akut under dagen ringer vi naturligtvis dig direkt.
Om en hund skadas eller insjuknar akut tar vi givetvis hunden direkt till veterinär.
Om det skulle vara så att din hund inte trivs på dagis så talar vi om det. Vi vill att de hundar som går på dagis trivs, de är ju så att säga våra arbetskamrater. Alla hundar trivs inte på dagis, och då kan det vara bättre att hitta en dagmatte eller annan lösning för hundpassning.
Våra öppettider är måndag – fredag från kl 06.00 – 18.00.
Alla hundar som börjar på vårt dagis har en inskolningsperiod. När hunden är helt ny på dagiset får den först en inskolningsplats. Där får den i lugn och ro bekanta sig med miljön. De första dagarna rastas den också själv. När det har gått några dagar och vi tycker att hunden har bott in sig, får den träffa några kompisar ute. När det fungerar bra får den så småningom följa med kompisen in på rummet. Det ger en lugn och sansad inskolning som vi tycker fungerar bra. Under inskolningsperioden brukar vi också be dig som husse/matte att om möjligt korta dagarna något. Det är mycket intryck som ska tas in och hundarna brukar vara väldigt trötta den första tiden.

Din hund måste vara veterinärvårdsförsäkrad och fullt vaccinerad för att vara hos oss på Hunddagiset.
Din hund måste vaccineras mot tre sjukdomar: Smittsam leversjukdom (HCC), valpsjuka och parvo. Dessa är potentiellt dödliga virusinfektioner som vi i Sverige nästan lyckats utrota eftersom vi är så duktiga på att vaccinera våra hundar. Alla hundar ska vaccineras mot dessa tre sjukdomar vid ett års ålder och sedan vart fjärde år.
Vi rekommenderar också att man årligen vaccinerar sin mot kennelhosta.  Det är också bra att regelbundet använda någon form av medel mot loppor, löss och fästingar i förebyggande syfte.

“ På Happy Dogs Hunddagis försöker man göra det lilla extra för hunden. Personalen försöker få hunden att känna sig sedd och få alla sina behov tillgodosedda, såväl promenader som lek och mys. Detta hunddagis är det självklara valet, om hunden själv får bestämma!”

Maria, Oktober 2017

“ Ni har fått det så mysigt på Happy Dogs Hunddagis. Hundarna har egna krokar och lådor med namn och bild på, precis som på en förskola, och det är hur gulligt som helst. Personalen är tydliga och proffsiga med hundarna och det finns flera fina promenadstråk i närområdet!”

Gunilla, Oktober 2017

“ Vilket bra reportage om ett bra hunddagis!”
(VLT webb 24/12 och tidning 30/12-17)

Lotta, December 2017

Professionellt och trivsamt!

Kontakta oss